Beauty: Uiterlijke verzorging vs. Make up

happy girls

Dat uiterlijke verzorging belangrijker is dan make up is mij al lang bekend. Want een leuk lakje op je nagels is niet mooi als je je nagels geen manicure gunt. Je gezicht volgooien met make up heeft geen effect als je huid niet straalt.

Als ik zou moeten kiezen tussen make up of verzorging dan is het verzorging.

Zo heb ik de afgelopen jaren heel wat vakmensen de kans gegeven die aan mij mochten ‘sleutelen’. Er zijn een hoop afgeschreven en slechts drie vakvrouwen vormen mijn dream team als het gaat om uiterlijke verzorging.

Elke maand bezoek ik Nagels enzo check check voor de mooiste acrylnagels die er natuurlijk uitzien. Mijn eigen nagels zijn niet te redden, ze zijn zeer slap en breekbaar. Daarom koos ik al snel voor acrylnagels die niet opvallen en alleen een verzorgde look geven. Ik kies voor een minder wit nagelrand bovenin. Ze worden goed gevijld, heel natuurlijk. Er zijn mensen die speciaal voor Karin en haar team twee uur in de auto zitten om hun nagels te laten doen. Dat zegt wat.

Nagels & Enzo

Eens in de vijf à zes weken krijg ik een ‘APK’  zoals Tamara mijn schoonheidsspecialist klikklik dat noemt. Een waxbehandeling, gezichtsbehandeling inclusief wenkbrauwen shapen en pedicure. En Tamara snapt wenkbrauwen. Zelfs mijn problem twins daarboven. Tamara rules!

Om de zeven à acht weken ga ik naar Salon B voor de ultieme hairexperience. Ik heb serieus veel grijze haren en ja woman ben pas 30. Los van het verven en knippen, je haar laten wassen in Salon B is heerlijk. Je gaat liggen onder een sterrenhemel, warme handdoek, maskers, hoofdmassage. Heel slaapverwekkend, in a good way. Gitte heeft mij de perfecte ombre look gegeven, helaas voor mij is Gitte nu naar een andere locatie en heeft Floor het meer dan perfect van haar overgenomen. Floor rocks! De klik was er direct. Check haar hier. She’s a keeper!

Ombre

Ja het is een behoorlijke kostenpost om er ‘natuurlijk’ uit te zien, maar door dit alles geef ik minder uit aan make up. Bravo honey, bravo!

Maar het allerbelangrijkste is dat ik elke dag enorm kan lachen, want een vrouw die gelukkig is, die is toch het mooist.

Don’t forget to put on your smile, it’s priceless bitches.

Advertenties

One thought on “Beauty: Uiterlijke verzorging vs. Make up

  1. Pingback: Daily Cup of Bla Bla Bla » Plog: Mijn week in pictures

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s