Shopping: Remix your Ray Ban

Ray Ban Remix

Àh de zonnebril. Een geweldige accessoire die net zo belangrijk is als een goede jeans op je billen.  In deze blog laten we de functionaliteit van de zonnebril even achterwege. Want of de zon nu wel of niet schijnt iedereen zou een mooie passende zonnebril moeten hebben.

Een goede zonnebril moet natuurlijk lekker zitten, je moet het niet op je neus of boven je oren voelen. De grote merken als Chanel, Dior en BVLGARI hebben qua design elk jaar weer de mooiste zonnebrillen, lekker zitten ze vaak niet het zijn geen brillen die je uren lang op je neus laat zitten.

Ray Ban heeft de perfecte middenweg, super leuke, fashion verantwoord, modellen die ook nog lekker zitten en natuurlijk niet onbelangrijk nu we allemaal in kredietcrisis zitten het is betaalbaar.

En helemaal geweldig is dat je op remix.ray-ban.com je eigen Ray kunt remixen! Je kunt kiezen uit het model, frame of kleur van de voorkant, lenzen, lettertype op je bril en de kleur van je brillenhoes. Hoe leuk is dat? Ja heel leuk.

Ray Ban in the remix

En sunshine of geen sunshine een zonnebril op je neus is altijd functionieel: maskeert je bad hair day, handig als je zonder make up even de deur uit wilt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s