Beauty: the miracles of Vaseline

VaselineVaseline een wondermiddel in een saai potje. In elk drogisterij en supermarkt te koop en helemaal niet duur.  Wat kun je er allemaal mee? Genoeg. Waarvoor is het allemaal goed? Voor je huid en ook handig als smeerolie te gebruiken.

Vaseline is de koningin van vocht inbrengen, het verstopt je poriën niet en is vrijwel geschikt voor elk huidtype.

Wimpers – voller & langer –
Sommigen zweren er bij, breng voorzichtig voor het slapen gaan met een wattenstaafje wat Vaseline aan op je wimpers en laat het een hele nacht in werken. Ik weet niet precies hoe vaak je dit moet doen, maar het schijnt dat je wimpers er voller en langer uit zien. Dat je wimpers er voller van worden kan ik mij voorstellen, dat ze sneller groeien vind ik ongeloofwaardig. Heb jij het bewijs hiervoor? Dan hoor ik het graag.
Het kan in ieder geval geen kwaad op je wimpers, baat het niet, dan schaadt het niet.
Op www.luuux.com lees meer over deze magische wimpertransfer.

Wimpers Vaseline

Parfum
Parfum blijft langer haar werk doen als het op een vette huid wordt aangebracht. Je kunt hiervoor perfectly wat Vaseline smeren op de delen waar jij je parfum op brengt.

Mascara
Mascara bijna op of gaat het enorm klonten omdat het uitgedroogd is? Smeer wat Vaseline op het borsteltje.

Droge plekjes
Ook vaak last van droge knieën, ellebogen of handen? Smeer er royaal wat Vaseline op en laat het liefst een nachtje inwerken. Voor je handen kun je na het insmeren schoonmaakhandschoenen aantrekken zodat niet alles onder Vaseline komt te zitten.

Voetjes uit winterslaap
Voeten, zo belangrijk maar we schenken ze vaak minder aandacht dan de rest van ons lichaam. Na een winterslaap met dikke sokken en dichte schoenen help je je voeten weer stralen met Vaseline. Smeer je voeten in met Vaseline en trek sokken aan, ook hier laat je het een nacht in werken. Je zult verstelt staan van de nice & soft feet die je in de ochtend aantreft.

Scrub – Vaseline & Zeezout –
Mix wat Vaseline en zeezout en je hebt een scrub.

Lippen
Smeer wat Vaseline op je lippen en laat het een paar minuten in werken, ga er dan ‘scrubbend’ met een tandenborstel overheen. Het resultaat zijn mooie en zachte lippen.

To the rescue…
Smeer Vaseline op je huid na het scheren om irritaties tegen te gaan…
Lukt het niet om waterproof make-up goed te verwijderen? Smeer het op de plekken waar het make-up van af moet, ga er met een wattenschijf overheen, herhaal dit een paar keer.
Schrale lippen? Yep, do I need to say more?

Warning
Superspul dus, maar zoals bij alles geldt ook hier gebruik het niet te lang en met mate. Zie Vaseline als een hulpmiddel en een oppepper!

 

 

 

20140502-194147.jpg

Advertenties

One thought on “Beauty: the miracles of Vaseline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s