Relatie: Men can’t Google Translate women

Women be like...Daily Cup of BlaBlaBla

Als een vrouw stil is, dan schreeuwt ze niet. Als ze niet meer schreeuwt, niet meer gefrustreerd raakt en niet meer de dramaqueen speelt dan ben je als man te laat. Because she doesn’t give a f*ck anymore. Bye, bye the witch is gone en ze heeft haar bezemsteel (lees jouw spullen) mee.

Geen zorgen als je vrouw, vriendin, partner of minnares tegen je schreeuwt, soms ruzie zoekt ( zonder geldig reden) en wat servies op de grond laat knallen, dit betekent dat ze om je geeft. Ze laat hiermee zien dat ze jou niet kwijt wilt, dat ze voor je vecht en dat ze van je houdt. Je zou je zorgen moeten maken op het moment als ze dit alles niet meer doet, because man then you’re a little to late. Silence is the loudest cry (voor vrouwen).

Als een vrouw ‘ oke’ zegt dan bedoelt ze: ‘Watch out my little friend, I will knock you down if you do’. Als een vrouw ‘s ochtends roept dat ze niks heeft om aan te trekken dan bedoelt ze: ‘ik heb de outfit niet voor wie ik vandaag wil zijn’. Oh wij vrouwen zijn zo lekker gecompliceerd.
Mannen, let op, de volgende is ook erg belangrijk. Als een vrouw ‘wat?’ zegt dan is het niet dat ze je niet goed heeft begrepen. Oh nee integendeel, ze geeft jou namelijk een kans om te veranderen van wat jij daarnet zei.

Misschien handig om tussendoor een printscreen te maken van deze post. Because you men will need this top secret tips & trucs.Men vs Women

Volgende, eentje die ik zelf nog wel eens gebruik. Vrouwlief: ‘Lief, als je de kans krijgt om de ….. te doen, dan zou ik je eeuwig dankbaar zijn’. Wat ik eigenlijk bedoel is: ‘doe het NU, NU, NU!’.

Wat is het toch met het eeuwige communicatieprobleem tussen mannen en vrouwen? Wij vrouwen denken te veel en te lang na, communiceren te weinig en niet effectief. Mannen communiceren plat en simpel en denken niet met ons mee. De oplossing voor vrouwen? Denk als een man en het leven lacht je weer tegemoet.

Vrouwen beseffen misschien nooit wat ze willen. Maar mannen beseffen nooit (op tijd) wat ze in huis hebben.

Advertenties

5 thoughts on “Relatie: Men can’t Google Translate women

  1. Verschrikkelijk, als ik vraag of hij de was wil opruimen dan doet hij dat drie a vier dagen later.. Super frustrerend! Laatst maar de wasmand op de overloop gezet voordat hij naar beneden ging en jawel dat hielp.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s