Over mij

Mijn naam is Nesrin, 30 jaar, geboren en getogen in Nederland, met een  niet Nederlandse achtergrond en cultuur, met het temperament van Gabrielle (Desperate Housewives) meets Charlotte (SATC) meets Gloria (Modern Family). Moeder van twee, echtgenote van en vooral altijd mezelf.

In januari 2014 zag ik het licht en dacht: ja ik ga bloggen! Ik heb verschillende interesses en leid een aardig druk leven en er is zoveel wat ik wil delen. Ik ben direct, open minded, vol humor, gestoord, eerlijk, lief en een (te) gekke moeder. Dit zul je vanzelf merken als je mijn blog leest.

Op mijn blog zul je verschillende onderwerpen, van fashion, beauty en trends naar lifestyle, mommy, food, nieuws en actualiteiten tegen komen. Deze blog zal een weerspiegeling worden van topics die ik in mijn dagelijks leven boeiend vind.

Ik zal nooit (opzettelijk) iemand kwetsen, respecteer een ander maar geef graag mijn mening direct en op mijn eigen manier.

Zeer uiteenlopende onderwerpen kan ik markeren als blogwaardig, van de huidige economische crisis (en of dat impact heeft op mijn portemonnee) tot aan OMG! Wat heeft Kim Kardashian nu weer aan?!?

Waarom ik wil delen op deze blog? Omdat ik genoeg in huis heb wat ik wil delen en nog meer mijn best ga doen om meer te delen met jullie.

Ik wens jou heel veel leesplezier!

20140611-184315-67395904.jpg

Advertenties

2 thoughts on “Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s